RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ementor får Oslo kommune

Sist oppdatert:
Ementor er valgt som leverandør av ny kommunikasjonsløsning til Oslo kommune, melder en fornøyd sjef for Ementor i Norge, Sverre Bjerkeli
Avtalen ble undertegnet i dag og har en verdi på 53 millioner kroner med opsjon om utvidelser.

- Som et ledd i Oslo kommunes bydelsreform, skal kommunen etablere et bredbåndsnett for kommunens 1 400 virksomheter og tjenestesteder. Løsningen er en av komponentene i realiseringen av "eOslo - den digitale kommunen", med døgnåpen forvaltning og en rekke andre publikumsrettede tilbud, heter det i en melding.

Oslo kommune har valgt Ementor blant de beste leverandørene i bransjen. I prosessen har kommunen lagt vekt på forutsigbarhet og kompetanse så vel som teknologisk nytenkning. Det har også vært avgjørende for kommunen at Ementor er en ende-til-ende leverandør, skriver Ementor i meldingen.

- Vi er stolte over at Oslo kommune valgte oss som en totalleverandør til denne prestisjefylte løsningen. Oslo kommune er en viktig kunde som Ementor har jobbet med over lengre tid på ulike områder. Valget av Ementor til også denne leveransen bekrefter at Ementors nye sammensetning gir positive resultater. Vi ser frem til å bruke all vår kompetanse og erfaring for at kommunen skal lykkes i å tilby et operativt digitalt Oslo`, sier adm. direktør Sverre Bjerkeli i Ementor Norge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere