RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ementor får outsourcingavtale

Sist oppdatert:
Ementor og Arne A. Jensen har fått en outsourcingsavtale. Avtalen er med Stockholm stad
Stockholm stad har valgt Ementor som leverandør til drift av sine IT-system. Avtalen løper fra årsskiftet til midten av 2005 og den har en verdi på 15 millioner svenske.

Det er mulighet til forlengelse ytterligere ett år, heter det i en melding fra selskapet.

- Med denne avtalen styrker Ementor sin stilling som driftsleverandør til Stockholm stad, heter det i meldingen.

Og han fortsetter:

- Ementor vant avtalen på grunn av både kvalitet og pris. Vi har lagt sterk vekt på fremtidige samarbeidsformer, sier Kjell Jansson, ansvarlig for forhandlingene hos Stockholm stad.

Avtalen omfatter drift og overvåkning av maskinvare, operativsystem, operativsystemnære tjenester, samt applikasjoner og tilpasninger som ligger på serverne. I tillegg til base- og applikasjonsdriften inngår applikasjonspakketering og helpdesk. I avtalen inngår også et konsolideringsprosjekt av sentrale serverfunksjoner.

- Vi er veldig stolte over å ha vunnet denne kontrakten, når vi ser på den sterke konkurransen. I tillegg er outsourcing ett av Ementors fokusområder. Med denne viktige avtalen styrker Emtor ytterligere sin posisjon som en sentral outsourcingleverandør i Norden, skriver Johan Rittner, adm. direktør i Ementor Sverige, i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere