RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ementor-Jensen kommer ikke tilbake

Sist oppdatert:
Den sykmeldte Ementor-sjefen Arne A- Jensen gjør det nå klart at han ikke kommer tilbake på jobb igjen i IT-konsernet, men han går ikke tomhendt fra selskapet
Ementor-sjef Arne A. Jensen får en sluttpakke på 3,6 millioner kroner. De kommer i tillegg til startpakken han fikk på 4,6 millioner kroner.

– Jeg går ikke tilbake til konsernsjefrollen. Det er naturlig at Åge tar rollen som arbeidende styreformann, sier Arne A. Jensen til DN, og bekrefter dermed i klartekst det iMarkedet skrev tidligere denne uken om situasjonen i Ementor.

Jensen skal først fratre neste år, men har foreløpig ikke levert inn sin oppsigelse. Det skulle først skje når en ny konsernsjef er på plass.

Jensen har vært sykmeldt siden begynnelsen av november på grunn av en lungebetennelse.

– Jeg har verken sagt opp eller blitt sagt opp. Jeg varslet den 20. oktober at jeg ønsket å fratre. Men mye har skjedd underveis, sier Jensen til DN, og vil ikke kommentere om han ble presset til å gå av.

iMarkedet skrev tidligere denne uken at Jensen ble sparket fra toppjobben i Ementor. Nesten umiddelbart etter tredje kvartalstallene gikk Jensen ut i en sykemelding.

iMarkedet har også avslørt at det i praksis er styreformann Åge Korsvold som leder IT-selskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere