RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ementor kan få andel av svenske it-innkjøp

Sist oppdatert:
Ementor er en av åtte it-leverandører som nå vil konkurrere om leveranser av programvare og tjenester til svenske kommuner og fylker
Rammeavtalen er gitt av det svanske Statskontoret og omfatter innkjøp for inntil en milliard svenske kroner over en periode på to år.

Gjennom rammeavtalen vil stat, kommuner og fylker i hele Sverige kjøpe varer og tjenester, og Ementor er et av de utvalgte selskapene som får mulighet til å konkurrere om oppdragene.

- Ementor står vel rustet til å forvalte avtalen, da vi allerede er meget sterke innen programvare og tjenester. Vi har en stor og velfungerende konsulentorganisasjon og vi støttes av de ledende leverandørene i bransjen. Vi har også stor forståelse for de behov stat, kommuner og fylker har etter mange års samarbeid innen denne sektor, sier Anders Lundgren, salgssjef Offentlig, Ementor i Sverige.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere