RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ementor kjøper SAP-virksomhet

Sist oppdatert:
Ementor Norge overtar konsulentvirksomheten til selskapet Broad Partner Services Consulting (BPS) innen økonomistyringssystemet SAP
Ementor Norge overtar konsulentvirksomheten til BPS fra og med 1.januar 2004. Avtalen innebærer en kompensasjon til BPS på 3,3 millioner kroner, ifølge en melding fra Ementor.

- De 8 meget erfarne konsulentene fra BPS yter tjenester i forbindelse med vurdering, innføring og videreutvikling av foretakskritiske standardsystemer. Hovedfokus er prosessforbedring ved hjelp av standard løsninger. Tilbudet består av forretningsrådgivning, systemimplementering og teknologirådgivning innenfor SAP. Selskapet har lang og omfattende erfaring med implementering av programvare fra SAP, heter det i meldingen.

- Overtagelsen av konsulentene fra BPS er et viktig skritt for Ementor i forbindelse med vår SAP-satsing. Styrkningen sikrer oss tilgang til en rekke interessante prosjekter, kunder og konsulenter, sier visekonsernsjef Steinar Sønsteby i Ementor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere