RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ementor-kontrakt i Hordaland

Sist oppdatert:
IT-selskapet og konsernsjef Jo Lunder vant rammeavtalen med Hordaland Fylkeskommune i hard konkurranse.
Ementor har vunnet en rammeavtale med Hordaland Fylkeskommune på leveranse av kommunikasjonsutstyr. Kontrakten vil kunne bli verdt 15-20 millioner kroner over to år, med mulighet for forlengelse i to ganger ett år, heter det i en pressemelding fra Ementor.

Ementor har blant annet sammen med HFK gjennomført et pilotprosjekt på noen utvalgte videregående skoler som innbefattet leveranse og installasjon av Cisco utstyr og oppgradering til ny AD-struktur på skolene. Med basis i dette samarbeidet foretar nå HFK og Ementor sammen en utrulling av trådløst nett og oppgradering av AD-struktur til alle videregående skoler i Hordaland.

- Etablering av gode og stabile kommunikasjonsløsninger er en forutsetning for m.a. øket fokus på digital kompetanse i de videregående skolene i Hordaland. For å lykkes trenger vi gode samarbeidspartnere. Jeg ser i denne sammenheng positivt på at vi har valgt Ementor som samarbeidspartner innen kommunikasjonsløsninger, sier IT-sjef Svein Åge Nottveit i Hordaland Fylkeskommune.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere