RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ementor kutter båndene til SEB - velger DnB

Sist oppdatert:
Tidligere var det en sterk aksen mellom banken SEB, meglerhuset Enskilda og Ementor. Nå har Arne A. Jensen i stedet valgt DnB Nor
I en melding opplyser Ementor at de har inngått en avtale med DnB NOR Bank som ny hovedbankforbindelse.

Avtalen har en løpetid på tre år og en totalramme på 350 millioner kroner.

- Hovedformålet med avtalen er å refinansiere eksisterende syndikerte lånefasilitet og løpende kreditter. Finansieringsrammen omfatter trekkfasilitet, driftskreditt og garantirammer.

Tidligere var det en sterk allianse mellom den svenske banken SEB og meglerhuset Enskilda for Ementor. Denne er nå altså brudt.

- Vi er meget godt fornøyd med å etablere et tettere samarbeid med en sterk bank som er representert i alle de nordiske land hvor Ementor har virksomhet, og som har kapasitet til å levere et bredt spekter av finansielle tjenester. Dette vil bidra til å forenkle og effektivisere interne prosesser. I tillegg styrkes Ementors finansielle kapasitet, skriver Arne A. Jensen, konsernsjef i Ementor ASA.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere