RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ementor ser moderat vekst hos DnB Nor (Ny)

Sist oppdatert:
Ementor og Arne A. Jensen har inngått rammeavtale med DnB NOR Bank for leveranse av konsulenttjenester innenfor IT. Selskapet ser en moderat vekst i leveransene
(Ny: Kommentarer fra Ementor)

-Avtalen vil videreføre det gode samarbeidet som er utviklet mellom partene og legge grunnlaget for en ytterligere forsterkning av dette, skriver Ementor i en melding.

Den nye avtalen til Ementor er inngått med DnB NOR Bank-delen i DnB Nor-konsernet. Men rammeavtalen gjelder også for Gjensidige NOR Forsikring samt for samarbeidende banker.

Tom Georg Olsen, direktør Business Solutions, Ementor Norge sier til iMarkedet at han ser for seg en moderat vekst i leveransene til DnB Nor fra dagens nivå, i etterkant av avtalen. Det betyr at han venter en årlig omsetning på 20 millioner kroner til DnB Nor som følge av den nye IT-avtalen.

- Ementor vil gjennom avtalen bidra aktivt til at DnB NOR kan nå sine utviklingsmål gjennom å ta ansvar for planlagte resultater og identifisere seg med DnB NORs suksesskriterier. Avtalen vil omfatte leveranse av tjenester både inn mot integrasjonsprosjektet og mot linjeorganisasjonen. Ementor vil fungere som en utvidet ressurs og kompetansepool for DnB NOR, og styrker gjennom dette DnB NORs evne til å møte markedskrav, heter det i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere