RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ementor uten toppsjef

Sist oppdatert:
Avtroppende Ementor-sjef Arne A. Jensen har ikke vært på jobb den siste måneden. Les hvorfor
Arne A. Jensen har kanskje hatt sitt kjipeste kvartal på lenge. To uker etter han og styret i Ementor fikk som ørene flagret ble han rammet av en kraftig lungebetennelse.

På kvartalspresentasjonen for tredjekvartal la Ementor frem en emisjon som ble svært kjølig mottatt i markedet, og som sendte aksjen rett i kjelleren. På den samme presentasjonen ble det klart at Jensen trakk seg som konsernsjef for det hardt prøvede IT-selskapet.

Bare to uker etter presentasjonen 20. oktober ble Jensen rammet av en kraftig lungebetennelse som satt den kjente konsernsjefen ut av spill.

- Det stemmer. Jeg har fått en kraftig lungebetennelse. Men jeg regner med at jeg er tilbake på jobb neste uke, forteller Jensen til iMarkedet. Han forteller også til iMarkedet at forrige gang han fikk lungebetennelse gikk det fire måneder før han var fullt restituert.

Helt siden det ble kjent at Jensen var på vei ut av Ementor har spekulasjonene rast i markedet om hvem som skal ta over stillingen, uten at noen klare favoritter har pekt seg ut. En av de mest aktuelle er imidlertid han som i dag er det nærmeste man kommer en operativ konsernsjef, Steinar Sønsteby.

Sønsteby var ikke tilgjengelig for kommentar mandag ettermiddag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere