RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ementor viderefører samarbeid

Sist oppdatert:
Samarbeidet mellom NextGenTel og Ementor fortsetter. Torsdag meldte de to selskapene om en avtale
NextGenTel og Ementor signerer en rammeavtale som omfatter levering av teknologi, konsulenttjenester og service/support. Avtalen har en estimert verdi på 10 til 20 millioner kroner, og gjelder for 1 år med opsjon for fornyelse.

De to partene har også tidligere samarbeidet.

- Ementor vil totalt sett være en foretrukket Cisco partner for NextGenTel basert på en kombinasjon av både merkantile vilkår, teknisk kompetanse, kjennskap til vårt nettverk gjennom eksisterende serviceavtale på Cisco utstyr og ikke minst som en av våre gode og viktige samarbeidspartnere på salgssiden, skriver adm. direktør Olav Stokke i NextGenTel i meldingen.

- Avtalen bekrefter et samarbeid som startet for fem år siden, og har den siste tiden utviklet seg til et tosidig partnerskap, hvor Ementor tilbyr NextGenTel sine løsninger. Ementor ble valgt i sterk konkurranse og tydeliggjør med dette sin posisjon som ledende leverandør til bredbåndsaktørene i Norge. Ementor ser frem til et utviklende og utfordrende samarbeid med en av Norges ledende bredbåndsaktører, skriver Jan Dagfinn Midtun, direktør i Ementor i Norge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere