RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Emisjon i Fjord (Ny2)

Sist oppdatert:
Det er gjennomført en emisjon i lakseselskapet Fjord Seafood. Konsernsjef Helge Midttun sier dette gir mulighet til å fokusere på driften fremover, men ryddejobben er ikke ferdig
Oppdatert med kommentarer fra MidttunI]

Fjord Seafood bekrefter nå det iMarkedet skrev tidligere i dag, nemlig at det er gjennomført en emisjon i lakseselskapet.

Emisjonen er gjort til kurs 2,75 kroner, og tilfører selskapet netto 97 millioner kroner. Siste kurs i går var 2,85 kroner.

Totalt utstedes 36.363.636 aksjer. Tilrettelegger har vært Gjensidige NOR Equities.

Konsernsjef Helge Midttun i Fjord sier til iMarkedet at det primært er norske institusjoner og private investorer som deltok i emisjonen. Han ønsker ikke å si noe om noen navn på det private investorene.

- Det får komme på aksjonærlisten, sier Midttun til iMarkedet.

- Med emisjonen nå, betyr det at ryddejobben i Fjord nå er ferdigstilt?

- Nei, vi er godt i gang med jobben. En del ting har nå kommet på plass, sier Fjord-sjefen til iMarkedet.

Han sier videre at emisjonen vil styrke Fjord Seafood sin likviditet og finansielle posisjon, og i tiden fremover vil selskapet ha full fokus på drift av virksomheten.

- Gjennom denne emisjonen har Fjord Seafood styrket sin likviditet og finansielle stilling. Samtidig med denne emisjonen har selskapets hovedbankforbindelse, Nordea, innvilget selskapet lettelser på EBITDA/NIBD og likviditetscovenanten frem til 30. juni 2004. Nordea har i tillegg redusert maksimalt antall rentepunkter i Fjord Seafoods låneavtale med banken ned til 250 punkter. Dette vil for 2004 redusere rentekostnadene for Fjord Seafood med i størrelsesorden 10 millioner kroner, skriver selskapet i en melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere