RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Emisjon til toppkurs før børsnotering

Sist oppdatert:
Revus Energy har i forbindelse med selskapets notering på Oslo Børs gjennomført en emisjon til toppkurs. Sjekk saken her
Emisjonen i Revus Energy ble gjennomført til kurs 42 kroner. Selskapet vil nå bli notert i dag.

Totalt ble det solgt 27,5 millioner aksjer i emisjonen og spredningssalget. Av dette er 5 952.380 nytegning og 21,55 millioner eksisterende aksjer. Total transaksjonsstørrelse ble dermed 1.155 millioner kroner, inklusive aksjer for kursstabilisering. 250 millioner kommer fra nye aksjer.

I transaksjonen ble aksjene tilbudt med revidert indikativ tegningskursintervall på 34–42 kro-ner. Kursen ble satt til det høyeste alternativet i det reviderte intervallet, 42 kroner per aksje, som gir selskapet en markedskapitalisering på 1386 millioner.

Tegninger på i alt cirka 275 millioner aksjer ble mottatt til emisjonskursen, hvilket vil si at emisjonen ble overtegnet med en faktor på 10.

Om lag 70 prosent av aksjene ble allokert til internasjonale investorer. Om lag 5 prosent av aksjene ble allokert i tilbudet til private investorer. Etter transaksjonen har selskapet 32,9 millioner utestående aksjer og nesten 1200 aksjonærer, heter det i meldingen fra selskapet.

Revus Energy er et norsk, uavhengig oppstrømsselskap som ble etablert i desember 2002 av et gründerteam med erfaring fra lete- og produksjonsvirksomhet på norsk sokkel. Revus Energys forretningsidé er å finne vekstmuligheter på den modne delen av norsk sokkel gjennom en portefølje bestående av felter i produksjon, funn og letelisenser.

Selskapet har 14 fast ansatte i tillegg til en rekke samarbeidspartnere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere