*Nettavisen* Nyheter.

Emma Ellingsen blir med i «Bloggerne»

TV-seerne får følge Emma Ellingsens vei til en kjønnskorrigerende operasjon i TV 2-serien.

TV-seerne får følge Emma Ellingsens vei til en kjønnskorrigerende operasjon i TV 2-serien. Foto: Espen Solli (TV 2)

– Jeg gleder meg masse, sier 18-åringen.

12.06.20 08:35

I august kommer sesong 13 av «Bloggerne» på TV 2 Livsstil og TV 2 Sumo, der tv-seerne får bli bedre kjent med to nye profiler - Emma Ellingsen (18) og Monica Nyhus (32).

Mens Ellingsen og Nyhus kommer inn, er det tre profiler som gir seg i serien - Linnéa Myhre (30), Sofie Caroline Nilsen (25) og Anne Brith Davidsen (44).

Klikk på bildet for å forstørre. Joakim Kleven, Caroline Berg Eriksen, Martine Lunde, Emma Ellingsen, Iselin Guttormsen og Monica Nyhus.

Joakim Kleven, Caroline Berg Eriksen, Martine Lunde, Emma Ellingsen, Iselin Guttormsen og Monica Nyhus. Foto: Bjørn Wad (TV 2)

Ellingsen er allerede godt kjent for det norske folk, og har tidligere vært med i tv-seriene «Født i feil kropp» og «Generasjon Z». I «Bloggerne» får tv-seerne følge henne gjennom året der hun endelig skal gjennomføre en kjønnskorrigerende operasjon.

I en pressemelding fra TV 2 legger hun ikke skjul på at den nye jobben er stas.

– Jeg gleder meg masse til å dele mer av min hverdag, og hva jeg gjør nå som jeg har valgt å slutte på skolen, sier hun.

Les også: Isabelle Eriksen debuterer som skuespiller

Gravid trebarnsmor

Monica Nyhus (32) er også ny i «Bloggerne», der tv-seerne får et innblikk i et travelt familieliv med ektemannen Chris og deres tre sønner - med en liten på vei.

– Vi slipper seerne tettere inn på oss både som familie og enkeltpersoner, og vi kan garantere at livet ikke alltid er slik som det ser ut som på sosiale medier, sier Nyhus til TV 2.

Martine Lunde, Caroline Berg Eriksen, Iselin Guttormsen og Joakim Kleven fortsetter i serien.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.