RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Emma tar over for Scarlett

Sist oppdatert:
Vi har sett henne på film siden hun var 11 år. Nå har Emma Watson blitt voksen og tar over rollen til Scarlett Johansson.

(YEYE): Emma Watson er blitt verdenskjent etter rollen som Hermine i de fem Harry Potter filmene. Nå har hun fått enda et storprosjekt.

PÅ TOPP: I 20-årsalderen kan man trygt eksperimentere med sminken, slik som Scarlett Johansson og hennes rosa øyeskygge.

«Forelsket og vill»
Ifølge SplashNews skal Emma Watson spille i en ny storfilm om Napoleon (filmen skal hete «Napoleon and Betsy»), der hun skal spille Napoleons elskerinne. Historien går ut på at Betsy Balcombe (Emma) er fanget på den isolerte øya British Isle of St. Helena. Der blir Napoleon holdt i eksil, og Betsy blir forelsket i han. Betsy skal være ung og vill, og rollen var opprinnelig Scarlett Johansson sin. Men det var altså 5 år yngre Emma som fikk rollen.

Ikke fattig, akkurat
Dette er uten tvil det største prosjektet til Emma utenom Harry Potter, og nå som stjernen har fylt 18 har hun tilgang til formuen sin som ligger på £ 10 millioner (britiske pund). Filmingen av den Napoleon and Betsy skal begynne til høsten, samtidig som den sjette Harry Potter filmen («Harry Potter and the Half-Blood Prince») kommer på kino. Tidlig neste år begynner Harry Potter-skuespillerinnen på den siste delen av serien i Harry Potter, «The Deathly Hallows» (Dødstalismanene), som blir delt i to filmer. Dette blir det siste Emma gjør som Hermine.

Hvem liker du best; Emma eller Scarlett? Gleder du deg til å se Emma utenfor Harry Potter? Kommenter under saken!

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere