RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Emmy-vinner tidligst til Norge i 2005

Sist oppdatert:
Filmen om dørselgeren som trosser alle odds, ”Dør til dør”, kommer ikke hit før om et par år – om den kommer i det hele tatt. Filmen vant flest Emmy Awards, rett foran komedie-serien ”Alle elsker Raymond”.

- Det er en TV-film som vant Emmy nå, sier Fredrik Luihn, innkjøpsansvarlig for TV-film i NRK, om "Dør til dør".

NRK har egne innkjøpsansvarlige for dramaserier, dokumentarserier, TV-filmer og underholdningsserier. Det er de som bestemmer hva vi får se på statskanalen.

Når det gjelder årets Emmy-vinner, filmen om den cerebral parese-rammede dørselgeren Bill Portman, er den ikke aktuell for norske kanaler på flere år. TV-kanalen som har produsert den, TNT, er eid av Warner. Warner eier også HBO, som blant annet lager "Sex og singelliv".

Luihn mener vi tidligst får se "Dør til dør" på norske kanaler i 2005. Forutsatt at den kommer som et pakketilbud fra Warner.

- Hadde vi hatt muligheten ville vi absolutt vurdert den. Problemet er at programinnkjøp er avhengig av mange faktorer. Vi kan ikke kjøpe den alene, men den tilbys som del av en pakke, forteller Luihn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere