RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En (eks.) aksjemeglers bekjennelser¿ (del 5)

Sist oppdatert:
utavMarkedet.no har fått tilgang til en aksjemeglers hemmelige dagboknotater. Denne gangen skal han hente penger til et offshore-prosjekt og får bildet sitt i en finansavis. Les mer
utavMarkedet.no har fått tilgang til en aksjemeglers bekjennelser og utleverende dagboknotater de siste fem ukene.

Få med deg de tidligere notatene her:

En aksjemeglers betroelser...
En meglers bekjennelser...(Del 2)
En meglers bekjennelser... (Del 3)
En meglers bekjennelser... (Del 4)

Fredag 04.03.05

Kjære dagbok. Nå har lykken snudd! Jeg har fått tak i en helt SINNSYK DEAL!

Noen karer jeg kjenner har satt opp et nytt offshoreselskap og har hyret meg inn for å selge aksjer i selskapet. De ringte meg i går og ville ha meg til å selge aksjer for femti!!! ( FEMTI FOR F***s MILLIONER KRONER ).

Forrige uke var tøff, og kjærringa har flyttet til en venninne, men nå blir det vei i vellinga her!!! Går dette i boks så vil nok klaginga stoppe tenker jeg!

Offshore-prosjektet er at de skal finansiere eierandeler i en rigg som nå ligger i opplag utenfor det Indiske hav.

Har ikke helt peil på hvordan dette skal fungere, men det er i alle fall gode penger i det. Det som er planen nå er å sende ut materiell med info (ser veldig proft ut!!!) til noen av de gamle kundene mine...

Fredag 04.03.05

F...! Folk er gale! Jeg har sikret tjue mill allerede! Folk er gale!!! Dealen er slik at jeg får 10 prosent dersom jeg henter inn pengene. Det er f... helvete meg 5 millioner det!!! Kjære dagbok! Fem millioner!!! Dessuten får jeg tons av tegningsretter!!!

Endelig har lykken snudd!!! Har vært corporate finance-mann i noen dager og allerede hører jeg den søte musikken av norske kroner!

Mandag 07.03.05

OK. NigerJackGas Ltd er en suksess! Selskapet skal handles på unotertelisten og jeg har allerede samlet 20 millioner kroner i tegninger fra noen gamle kunder av meg. En av dem hadde tjent loads med penger i markedet den siste tiden, og gadd ikke engang å se på prosjektet før 5 millioner var på bordet. Fem millioner!!! – Det er det jeg brukte på puben fredagen det, sa han til meg!! FEM MILLIONER!!!

Satan! Prisen per aksje er bare 1 krone. Det priser selskapet til 200 millioner kroner. Nothing! Bare se på andre skrap-riggselskaper på børsen – og dette er KVALMENDE BILLIG!!!

Tirsdag 08.03.05

Jeg ringte en gammel drikkekompis som er journalist i en avis. Han har slitt litt med dårlig økonomi den siste tiden, som oss alle, men er alltid med på en god sak. Han var i fyr og flamme nede på puben når jeg fortalte om jobben jeg har fått...

Spanderte noen pils på han, vel egentlig en skikkelig fyllekule, og etter hvert utpå kvelden så gjorde jeg noe som jeg angrer litt på nå kjære dagbok: Jeg lovet han 5.000 kroner for en god story, sendte med han noe informasjon i dag på PCen. Nå vil han komme her med kamera å ta et bilde av meg og greier.

Torsdag 09.03.05

Kjære dagbok! Det ble et veldig fint bilde av meg i avisen. Poserte nede på palekaia og måtte skufle vekk en haug med narkiser, men det var ikke noen god ide dette. De som sto bak prosjektet likte jævlig lite at jeg poserte med prosjektet deres.

- Dette skulle vi ikke ha høy profil på! Skrek han til meg på telefonen i dag tidlig.

Dessuten har den ene investoren trukket seg. Fem millioner på en kveld på puben du liksom. Pøh!

Slik er det: man må ned i knestående før man får hoppet over gjerdet som hindrer ens suksess!

Men! Jeg har fått en veldig spennende telefon fra et helt nytt meglerhus i dag. Skal snakke med dem på torsdag og det blir spennende. Tror det er seriøse greier... kanskje det blir ny jobb!

Inntil videre! Vi snakkes!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere