RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En aksjemeglers betroelser...

Sist oppdatert:
utavMarkedet.nos redaksjon har fått tilgang til en aksjemeglers hemmelige dagbok. Les mer her
utavMarkedet.no har fått tilgang til en anonym meglers hemmelige betroelser. Her kan du få en unik innføring i hvordan en megler tenker og hvordan arbeidsdagen til megleren fortoner seg.

Onsdag 09.02.05

Kjære dagbok: I dag var nok en grusom dag på jobb. Dette riggselskapet Sevan, (som er et utrolig dumt navn!) begynner virkelig å gå meg på nervene. Ingen aksje har steget så mye på børsen siden nyttår – og ingen aksje har jeg tapt så mye på!

Først, kjære dagbok, så solgte jeg aksjen short på tirsdag. Grunnen? Jeg mente å tro at oppgangen var over for selskapet, og dessuten var oljen svak da! Men så må jeg innrømme at en av gutta i kantina snakket noe om en emisjon i selskapet. So long Chinese Walls he he!

Uansett – emisjon i tulleaksje som ikke engang tjener penger!

Ha! Det bare må falle!

Jeg shortet i alle fall aksjen, og solgte ut rubb og stubb for kunder.

Husker spesielt godt jeg ringte til XX i fondet XX. På mobil måtte jeg trygle og be om å få han til å pælme ut dritten – og det gjorde han! Så kom meldingen om at aksjen skulle gjøre emisjon! Fantastisk! Jeg var så glad, kjære dagbok, at jeg danset på meglerbordet! Det var som å vinne i LOTTO!

På kvelden tok jeg med kona på Alex Sushi, og spanderte god vin og greier. Men jeg klarte ikke roe meg. Tenkte bare på Sevan!

Neste morgen kom jeg igjen sent til det gørr-kjedelige morgenmøtet. Der MÅ JEG SKJERPE MEG! Men iMarkedet.no, de tullingene, hadde sendt ut en sak om at Sevan skulle selge aksjer for å bygge en rigg til. Ikke bare det, før handelen startet på børsen hadde de latterlige tullingene i selskapet f... i helvete meg greid å close emisjonen til sluttkurs dagen før!

Ikke bare det! Markedet var manisk opptatt av å skaffe seg aksjer i shiten! Den åpnet opp ****en meg over 10 prosent! Ti prosent!

Aldri har mitt humør vært så dårlig! F... i helvete! Hvorfor ALLTID MEG !

Nå, kjære dagbok, må jeg gjøre opp en status: Pensjonskassen vil ikke snakke med meg lengre. Fondsforvalter XXX mener jeg er det dummeste som har truffet Oslo Børs siden Jan Erik Langangen (Storebrand) mens småkundene mine ikke har penger igjen på kontiene sine. Det ser ikke lyst ut, kjære Dagbok.

Men, som min mor alltid sa: hver en gledens dag du har på jord betales tilbake med sorg.

Vet ikke om det er noen trøst egentlig... men sant er det!

P.S:

Naboen solgte rønna si i går, leste jeg i avisen. Han fikk bare 6 mill. for den. Jeg håper inderlig at renten faller til null og det innføres 100 prosent fradrag for alle renter ved boliglån på neste statsbudsjett.

Greit nok å kjøpe et hus til 6,7 millioner kroner for tre måneder siden, men når kjærringa brukte 450.000 på det forbannede badet – som ser ut som foajeen til et forbannet horehus nå – så bør prisene komme seg opp. Nå har f... meg prisen på sovemedisin steget også, så hvorfor ikke eiendomsprisene!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere