RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En alvorlig skadd etter ulykke på Rudskogen

RUDSKOGEN: En person er alvorlig skadd etter ulykke på Rudskogen. Dette bildet fra Rudskogen er tatt i forbindelse med et annet arrangement. Illustrasjonsfoto.
RUDSKOGEN: En person er alvorlig skadd etter ulykke på Rudskogen. Dette bildet fra Rudskogen er tatt i forbindelse med et annet arrangement. Illustrasjonsfoto. Foto: Freddie Larsen (NTB scanpix)
Sist oppdatert:

(Fredriksstad Blad): – Politiet er på vei til Rudskogen etter melding om en bil som har kjørt av banen. Helsepersonell på stedet bedriver livreddende førstehjelp, melder politiets operasjonsleder klokken 11.15.

– Politiet er nå på stedet og får en oversikt over hva som har skjedd, opplyser operasjonsleder Jon-Erik Nygård klokken 11.20.

– Mann i 60 årene fraktes til Ullevål i helikopter. Han er ikke norsk. Foreløpige undersøkelser tyder på at mannen har fått et illebefinnende i forbindelse med treningskjøring på banen. Politiet snakker med vitner, melder Nygård.

Saken oppdateres.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere