*Nettavisen* Nyheter.

En av disse er forlovet

Foto: (TV 2)

Det er blitt full klaff for den ene TV-bonden i «Jakten på kjærligheten».

23.11.09 08:39

(SIDE2:) Av hensyn til TV-serien vil verken Dagbladet berette eller bonden stå fram med navn.

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå

I år er det kun mannlige bønder som er med i «Jakten på kjærligheten». Av dem har altså en truffet sin utkårede.

Dramatisk
Det er ikke første gang det blir lykketreff i den populære TV-serien, men i år har det vært enda mer drama rundt friervalgene enn før, i alle fall for noen av bøndene.

Spesielt Kristian Akervold og hans fire friersker fikk problemer med hele TV-konseptet og jentene forlot gården en etter en i forrige episode.

- Jeg merket at jeg ikke kunne bli der mer, det var helt greit og jeg hadde bare ikke de rette følelsene. Det ble rett og slett litt mye på slutten, sa Heidi Berg til Side2.

Først i kveld får vi se om den siste, Anita Orvedal, bestemmer seg for å bli likevel.

LES MER:To friere rømte

Overraskende sendt hjem
Men det er ikke bare hos Kristian Akervold det har vært mange følelser i sving. Også hos bonden Calle Breen var det en som følte seg lurt. Sølvi Heggdal, som seerne har fått observere i full flørt med bonden, ble plutselig sendt hjem.

LES OGSÅ: Hemmelige treff i Jakten-kulissene

- Hvis han er forelsket i en av de andre, burde han overhodet ikke ha gjort det han har gjort mot meg, sa hun åpenhjertig ifølge TV2.no

Av alle parene som er blitt dannet av «Jakten på kjærligheten» er bonden Wenche Søndrol og ektemann Thor Even Furvann de eldste. Paret giftet seg etter serien i 2004 og har i dag to barn.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.