RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En av fire småbarnsmødre utro

Foto: Crestock (Crestock)
Sist oppdatert:
Men enda flere menn bedrar sine kvinner.

(SIDE2): Du trodde kanskje ikke småbarnsforeldre hadde tid til å være utro, men ifølge en britisk undersøkelse er hele 25 prosent av småbarnsmødre og 40 prosent av småbarnsfedre utro. Det skriver The Sun.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Sex med eksen vanligst
Den britiske foreldresiden Netnums har undersøkt utroskap blant 4000 briter, og resultatet er oppsiktsvekkende. En av fire mammaer er utro under småbarnsårene, mens enda flere pappaer bedrar sine kvinner.

Det vanligste er å ha sex med en ekskjæreste.

Over halvparten, 64 prosent forteller at de var utro mot sine menn før de fikk barn, men under småbarnsårene viser det seg at også 25 prosent er utro.

Synker med barnealderen
Tallene synker etter hvert som barna blir eldre. Ifølge undersøkelsen er det mest vanlig å være utro før barna har fylt fem år. Deretter synker tallene drastisk. For de fleste som var med i undersøkelsen gjaldt utroskapen engangshendelser. Men to av fem hadde en seriøs flørt, og en av fem ble forelsket i en annen.

31 prosent av de utro havnet i sengen med en helt ukjent, mens noen få prosent valgte sin partners venn eller sin venns partner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere