RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En av fire vil ha gruppesex

Sist oppdatert:
Etter å ha vært sammen noen år er det svært mange par som ønsker å prøve noe nytt, svært mange.

Stadig flere vil teste sine seksuelle grenser. I en undersøkelse som svenske Aftonbladet har gjennomført svarte mer enn en av fire at de ville ha sex med andre par sammen med sin partner.

Flest menn vil prøve gruppesex
Det var i overkant av 33.000 menn som deltok i undersøkelsen, og av disse svarte 29 prosent ja på spørsmålet om de kunne tenke seg å prøve å ha sex med et annet par sammen med sin partner.

Av de rundt 20.000 kvinnene som deltok var det 26 prosent som svarte ja på dette spørsmålet.

Verst for kvinner
Sex- og familieterapeut Getrude Aigner er ikke overrasket over resultatet av undersøkelsen. Hun mener at folks hverdag blir stadig mer seksualisert, ettersom det snakkes og skrives så mye om sex, for eksempel analsex og gruppesex.

Hun opplyser at hun aldri oppfordrer noen av de parene som oppsøker henne til å prøve gruppesex. Ofte er ikke begge like overbevist om at dette er noe de vil, det resulterer ofte i at en av partene krysser en grense som kan gi psykiske skader.

Det vanligste er at det i et parforhold er mannen som setter de seksuelle grensene, og at kvinnen er den som ofte blir skadelidende, opplyser Aigner.

Hun oppfordrer alle til å diskutere det hele grundig i forkant og at begge må være enige om hvor grensene skal gå, slik at ingen føler seg presset til å gjøre noe de ikke vil.

Slik gjør du sexlivet mer spennende
Så fort den sødmefylte forelskelsen har lagt seg og hverdagen er et faktum, kan sexlivet fort bli kjedelig. Her er tipsene som gir sexlivet ny giv.

Les mer

Kvinners topp 6 sex-tabber
Uansett hvor mange artikler de leser om hvordan de skal tilfredsstille menn gjør mange kvinner fremdeles disse seks enkle tabbene.

Les mer

Hvorfor trening gir bedre sex
Lyst, humør og glede henger nøye sammen med vår fysiske aktivitet. Her ser du hvordan en treningsøkt kan påvirke sexlivet ditt.

Les mer

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere