RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En av tre har faket orgasme

Sist oppdatert:
Den årlige sexundersøkelsen fra Durex viser at en av tre nordmenn har faket orgasme. Ikke uventet er fenomenet mest utbredt blant kvinner.

Over hele verden har kvinner og menn besvart spørsmål om sitt sexliv i forbindelse med Durex Global Sex Survey. Også nordmenn har deltatt i undersøkelsen.

Litt over gjennomsnittet
På spørsmålet om de hadde faket orgasme svarte 31 prosent av nordmennene ja. Til sammenligning er verdensgjennomsnittet på 26 prosent. Ifølge Durex svarte 48 prosent av kvinnene på verdensbasis at de hadde faket en orgasme, mens det tilsvarende tallet for menn var 12 prosent.

Verstingene når det gjaldt å fake orgasmer var australierne og britene der henholdsvis 47 og 44 prosent svarte ja på dette spørsmålet.

Doggy style i Norden
På spørsmålet om hvilken stilling de foretrakk i sengen kom det frem at sex bakfra var den mest populære stillingen i Norden. På verdensbasis var misjonærstillingen den mest populære.

I tillegg kan det nevnes at fire prosent av de norske deltakerne opplyste at de hadde hatt sex med sjefen, og ti prosent opplyste at de hadde hatt sex med sin beste venns partner.

Nordmenn har stadig mindre sex
Den nye undersøkelsen viser også at nordmenn er mindre aktive i sengehalmen enn gjennomsnittet. Trøsten er at svenskene har enda mindre sex enn oss.

Les mer

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere