*Nettavisen* Nyheter.

En av verdens mest elegante

Prinsesse Madeleines popularitet bare øker. Nå er hun inne på listen over verdens mest elegante kvinner.

07.01.06 12:21

(SIDE2): Det britiske bladet Hello har hatt en konkurranse pågående i ett år. Konkurransen, som enda ikke er avsluttet, går ut på at bladets lesere hver måned stemmer frem den kandidaten de ønsker skal få tittelen «verdens mest elegante kvinne».

12 nominerte

På bladets hjemmeside kan leserne tilslutt stemme frem hvem av de tolv nominerte de ønsker skal stikke av med den gjeve tittelen.

Blant kandidatene er skuespillerne Gwyneth Paltrow, Nicole Kidman og Sandra Bullock, samt Sveriges prinsesse Madeleine, skriver Expressen.

Ønsket som Williams kone

Madeleine er stadig å se på forsiden av britiske blader. Flere britiske medier har til og med foreslått den vakre prinsessen som en mulig kone for deres egen prins William, og dermed også britenes fremtidige dronning.

Gucci er favoritten

Madeleine lever på mange måter et liv likt med de store Hollywood-stjernene. Hennes favorittbutikk er Gucci, der hun ofte blir observert mens hun shopper solbriller, vesker og sko.

Prinsessen liker å feste og drar gjerne på nattklubbene rundt Stureplan i Stockholm. Når muligheten er der benytter Madeleine også sjansen til å feste med stjerner som Paris Hilton og Justin Timerlake i franske St Tropez.

Se bildekarusell nederst på siden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag