RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En edderkopp på to skjermer

Det er ingen revolusjon, men «Spider-Man 2» leverer god underholdning fordelt på to skjermer.

I «Spider-Man 2» styrer du Peter Parker i jakten på den onde Doctor Octavius. For å ta knekken på mannen som drømmer om verdensherredømme skal du hoppe og sprette gjennom en rekke ulike nivåer. I tillegg til jakten på doktoren, må du redde personer i nød og sørge for at småkriminelle ikke kommer unna.

Spillet er ikke ulikt de actionspillene vi har sett på GBA, og det byr på helt kurant underholdning. Du løper rundt og slåss og kaster edderkoppspinn hist og pist. Fiendene er mange og gjør mye skade. «Spider-Man 2» er ikke verdens lengste spill, det er over på noen korte dager, men vanskelighetsgraden balanserer innimellom på grensen til det irriterende.

Takket være maskinvaren inneholder spillet en ting vi ikke har sett før. Til vanlig lar den andre skjermen deg bytte mellom hvilket edderkoppspinnangrep Spidey skal benytte. Men under bosskampene viser den edderkoppen vår bakfra. Bossene har ofte skitne triks på lager, så du må holde øye med begge skjermene på en gang..

Skjerm nummer en er der hvor mesteparten av spillet foregår. «Spider-man 2» benytter en slags halvveis 3d-motor. Du kan bare bevege deg i to dimensjoner, men kameraet roterer rundt omkring for å skape følelsen av litt dybde. Resultatet er vellykket og grafikken er noe av det penere vi har sett på DS..

«Spider-Man 2» er et underholdende spill med en ny ide. Spillet er ingen revolusjon, men bosskampene og deres bruk av den andre skjermen er såpass imponerende at de ene og alene sender karakteren opp et hakk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere