En garantert vinner under juletreet

Du kan lete med lykt og dets like for å finne gode spill for hele familien. Her er det du leter etter. Et spill som bør være i alle norske hjem.

03.09.04 09:49

Backpacker-serien har vist at det går an å lage underholdende og gode spill som man faktisk kan lære av. I motsetning til det meste som gis ut av lek og lær, eller ”opplærende” produkter er faktisk dette gøy.

Backpacker 3 er i bunn og grunn et kunnskapsspill hvor man reiser jorda rundt og lærer om forskjellige land og kulturer. Du får forskjellige jobber og tjener nok penger til å kjøpe en billett videre. Utrolig enkelt genialt.

Du kan reise til over 100 steder og svare på over 9000 spørsmål i spillet. I tillegg kan du spille mot andre over nettet eller enda bedre for familien – på samme maskin. Barn kan spille mot voksne ved hjelp av vanskelighetsnivåer.

Lyd og grafikk er gjennomført godt, og selv om språket halter noen steder kan det tilgis. Spørsmålene er av svært god kvalitet, og spillbarheten er slik at selv den gamle onkelen klarer å hamle opp med sin 6 år gamle nevø.

Alt i alt er dette utvilsomt det beste spillet gitt ut for hele familien noen gang. En garantert vinner under juletreet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.