Gå til sidens hovedinnhold

En glede å kunne hjelpe

Styreleder i Bøler samfunnshus, Per Nygaard, er svært positiv til at Bøler menighet overtar samfunnshuset i to år.

BØLER: Vi ser på det som en glede å kunne hjelpe kirka i den tiden de har framfor seg. Samfunnshuset er til for bølerbeboerne, og kirka er en institusjon på Bøler, sier han til Nordstrands Blad.

Dårlig økonomi

Nygaard forteller at økonomien til samfunnshuset ikke har vært særlig god. Nå får de i hvert fall en stabil inntekt de neste to årene.

Den dårlige økonomien skyldes jo flere forhold, ikke minst at det har vært vanskelig å utnytte samfunnshuset på en god måte. Utleieaktiviteten har vært ganske lav i flere år, men nå har den begynt å ta seg opp.

Vedlikehold

Styrelederen forklarer at litt mer forutsigbar inntekt vil gjøre det mulig å oppgradere bygningen.

- Bygget begynner å bli gammelt, og det må gjennomføres større vedlikeholdsarbeider. Vi skulle gjerne ha oppgradert og modernisert bygget så det passer bedre til en ny tid, men for å få til det må vi få bedre økonomi.

Faste leietagere

Han er glad for at de har fått til en avtale med kirken om at de faste leietagerne skal kunne fortsette med sine aktiviteter i samfunnshuset.

Vi risikerer jo å miste en del kunder i denne perioden, så vi må opparbeide kundekretsen vår på nytt, men det skal nok gå bra, smiler han optimistisk.

Reklame

Mobilselskap kutter prisene - sjekk hvor mye du sparer