RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En kjæreste til jul

Jula varer nok ikke helt til påske, men på Habbo blir julen alt annet enn fredelig.

Habbo Hotel tidenes største online chat og community for unge i alderen 14-20 år, med hele 20 millioner registrerte brukere i hele verden.

Du blir en Habbo når du sjekker inn, og kan oppholde deg gratis på det virtuelle hotellet. Så begynner moroa: lag ditt eget, private Hotellrom. Og finn en date.

Vil du imponere daten din, kan du skaffe deg et stilig rom. Du finner en egen møbelkatalog hvor du kan velge mellom utallige møbler, pluss en garderobe du sjelden har sett maken til.

Det gjelder å se fresh ut når du skal på date. I hele desember finnes det i tillegg en egen Juleavdeling. Ta en tur gjennom et slags "kjøpesenter ", og kikk de forskjellige møblene. Overrask daten med en bukett roser, eller vær en hemmelig beundrer. Det er allerede mange Habboer som har funnet hverandre. Men en kjæreste står fortsatt høyt på ønskelisten til jul.

På Habbo Hotel har Julenissen hanekam. Han er funky. Kona hans har rød afro. De kan ikke garantere at det blir noen kjæreste på deg, men en date er de ganske sikre på at du får. I tillegg deles det ut gaver hver dag. Jula varer nok ikke helt til påske, men på Habbo blir julen alt annet enn fredelig. Det er julegalskap på Habbo Hotel. Velkommen til en God Jul!

Her sjekker du inn på Habbo Hotel

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere