En kløpper til å rulle jointer

POTHEAD: Skuespilleren sier han var en kløpper til å rulle joints, men sluttet å røyke ulovlige stoffer etter at han ble far.

POTHEAD: Skuespilleren sier han var en kløpper til å rulle joints, men sluttet å røyke ulovlige stoffer etter at han ble far. Foto: (Scanpix)

Men sluttet med den ulovlige uvanen da han ble far. Se intervju her!

18.08.09 10:06

(SIDE2:) I filmen «True Romance» fra 1993 spiller Brad Pitt en marihuanarøykende og svært stotrende og fjern såkalt «pothead».

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå!

Nå innrømmer stjernen at han ikke trengte å spille så mye for å leve seg inn i rollen. Han har nemlig røyket flittig i flere år. Faktisk var han en kløpper til å rulle jointer, ifølge ham selv. Det skriver Usmagazine.com.

Det sa han da han ble intervjuet av Bill Maher på det amerikanske talkshow-programmet Real Time på HBO på fredag.

SE INTERVJUET NEDENFOR!

(Røykesamtalen begynner fire minutter inn i klippet.)

Les: Angelina dumpet fra listen

HBO er kabel-TV og de har derfor lov til å både banne og snakke om marihuanarøyking, i motsetning til andre TV-kanaler i USA.

En kunstner
Maher intervjuet Pitt om hans rolle i Tarantino-filmen «Inglorious Basterds», og han mintes en nyttårsaften hvor han hadde sett Brad Pitt rulle «de mest perfekte jointene jeg noen gang har sett».

- Jeg er en kunstner, svarte Pitt selvsikkert.

Les: Er dette høstens beste filmer?

Men skuespilleren understreket at han sluttet med doprøuyking da han ble far. Pitt har seks barn med Angelina Jolie: Maddox (7), Pax (5), Zahara (4), Shiloh (3) og tvillingene Knox og Vivienne (1).

Les: - Hun er min sjelevenn

- Jeg er pappa nå, og da må jeg være ved mine fulle fem, sa seksbarnfaren.

Tidligere i år fortalte Pitt magasinet Parade at røykingen påvirket jobbingen hans.

- Jeg likte å røyke litt gress på den tiden, og ble veldig innesluttet. Så ble jeg lei av det. Jeg ble forvandlet til en smultring, faktisk, så jeg la røykingen på hylla og kom meg så langt unna det som jeg kunne. Jeg var ferdig, da han til magasinet.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag