Gå til sidens hovedinnhold

En kreativ sjel

Eivind Vetlesen (27) fra Veitvet avslutter sine illustratørstudier ved The arts institute at Bournmouth i juni. Nå er han klar for å vise verden hva han kan.

Bournmouth/Oslo: På mandag leverte 27-åringen hovedoppgaven, og han er godt fornøyd med resultatet. Nå håper Eivind Vetlesen at også sensorene spiller på lag. Oppgaven gikk ut på å lage tegninger og illustrasjoner til en bok om norrøn mytologi.
Utrolig deilig å være i mål, sier han lettet til Lokalavisen Groruddalen.
Eivind Vetlesen forteller om tre svært lærerike år, og han er godt fornøyd med at han valgte Bournmouth som studiested.
- Det har vært utrolig artig. Deilig å komme seg ut litt, se hva verden har å by på. Det er viktig å få nye impulser, forteller han.

Utstilling i London

Fra høsten av er det jobb som gjelder ifølge han selv.
- Illustrasjon, tekst og bilder er det jeg mestrer best. Det ideelle hadde vært å jobbet som frilanser. Jeg har hatt en strålende tid på skolebenken, men nå er det på tide å levere gode resultater. Jeg sitter inne med mange tanker og ideer.
På lik linje med teaterstudent Øystein Ulsberg Brager deltok Vetlesen under NorskArt i London. Hans bidrag til utstillingen var en animasjonsfilm av det kreative slaget.

70-tallet

- Det er alltid moro å vise fram ting man har laget. Dette er jo min store lidenskap, sier han entusiastisk.
Fotoshop og 3d- og animasjonsprogrammer er en stor del av hverdagen til groruddølen. Ifølge han selv håper han på å bosette seg i London slik at han får dyrket sin store lidenskap fullt ut.
- Å være i nærheten av trendene er viktig. Det er ingen tvil om at innovatørene holder til her, forteller Eivind Vetlesen.
- Hva inspirerer deg?

- Jeg har alltid vært veldig inspirert av musikk, 70-tallet og mennesker. Det syns også når man ser på arbeidet jeg har gjort.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen