RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En melding i gjesteboken

Sist oppdatert:

Jeg hadde flørtet en del med forskjellige gutter på spraydate, vært på noen misslykkede dater og hadde egentlig gitt opp alt som het nettdating. Hadde vært på ferie og nytt solfylte dager, og flørtende kvelder, da jeg kom hjem å oppdaget en melding i gjesteboken min:

"Du....jeg kjeder meg enormt...og det var bra at du ikke er "en jente med masse penger". Liiiiiiiiiiiiiiiiiiiker profil. Men jeg er sååååå feig at jeg bare legger igjen beskjed i gb di nå. Skål igjen, forresten! Jeg spretter en liten bjønnunge nå!"

Ble litt sjarmert av denne litt uskyldige meldingen, og bestemte meg for å kontakte han, det endte opp med at vi møttes på msn og da pratet vi i 9 (!!!) timer. Kan ikke tro den dag i dag at det er mulig. Vi bestemte oss for å møte hverandre, han ba meg opp til seg. Var litt usikker, men bestemte meg for å hoppe i det. Og sa til han at jeg skulle møte noen i byn senere, slik at jeg hadde en plan om det ikke gikk så bra. Da jeg kom dit hadde han tent stearinlys i hele stuen. Åpnet en rødvins flaske og satt ost og kjeks på bordet. Det var utrolig romantisk! Samtalen gikk overaskende bra, og møte med vennene mine i byn ble raskt glemt! Jeg er kjempe glad for at jeg ikke gav helt opp nettdating for nå har vi vært kjærester i nesten et år! Og jeg blir bare mer og mer forelsket! All min takk til spraydate!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere