Gå til sidens hovedinnhold

En ny handlehverdag

Det utvikles stadig nye metoder for å gjøre hverdagen lettere. Coop Obs på Løren har tatt steget videre og lansert en helt ny, og garantert stressfri måte å handle på.

Løren: – Dette er aller første gang jeg benytter meg av systemet, og jeg er utrolig fornøyd, sier kunde Monja Priest.

Hun prøver den nye handlemetoden for aller første gang og har ingen problemer med å få betalt i den ubetjente kassen.

– Dette var jo veldig enkelt, sier en smilende Priest.

Beste venn

Og det er absolutt noe alle kan få til

– Det handler her om en gjensidig tillit mellom oss og kundene, og kundene må også aksepterere eventuelle kontroller fra tid til annen, sier Assisterende Hypermarkedsjef på Coop Obs, Lise Meier.

Hun går frem til scannerveggen og forklarer steg for steg. Konseptet går ut på at du henter en scanner fra veggen ved hjelp av medlemskortet ditt, som blir din beste venn gjennom hele handlerunden.

Full kontroll

– Først scanner du inn bæreposene ved inngangen, og for hver vare du vil ha scanner du dem, og legger de rett ned i posen, forklarer Meier.

Fordelen ved denne måten å handle på er også at det står på scanneren til en hver tid hvor mye du ha handlet for, noe som gir en mye bedre kontroll på handelen

Tillit og kontroller

Det er lett å tenke at dette er en drømmesituasjon for uærlige mennesker, men Hypermarkedsjef Hilde Hynne understreker at de ville ikke hatt denne løsningen om de så at det ble mye svinn som følge av det.

– Med denne metoden er alle varene ferdig pakket i det man kommer til kassen, hvor man benytter seg av automatisk kortbetaling og går, så det er klart at tillit blandet med stikkkontroller gir gode nok rammer for at dette fungerer fint, sier Hynne.

Reklame

I dag: Knalltilbud på populære turbukser