Gå til sidens hovedinnhold

En ny søppelplass

– Nå har vi fått en ny søppelplass i nabolaget, sier Odd Nord som bor i Maurtuveien på Klemetsrud.

ÅSLAND: Grønmo er for lengst nedlagt som søppelplass. Nå legges det planer for hvordan det området skal bli i fremtiden.Samtidig bygger det seg opp en ny søppelplass ikke langt unna. Rett under kraftlinjen på Åsland ved den gamle plassen Myrer har noen funnet det greit å tømme sitt søppel.

Og her er det ikke bare snakk om et lite lass.

– Jeg går ofte tur her, og har sett at det har bygget seg opp ganske mye, sier Odd Nord.

Ser ut som et revet bad

Lass på lass har kommet og blitt dumpet. Det siste er noe som tydeligvis stammer fra et bad som har blitt revet. Panel, skap, badekar og en toalettskål er noe av det som nå på nyåret så vidt er dekket av et tynt snølag.

– Det er så mye her nå at jeg er temmelig sikker på at det er en eller flere som har funnet ut at dette er en plass som kan benyttes til kasting av søppel. Og når det først har blitt så mye som det er nå, vil det sikkert balle på seg. Her trengs det omgående opprydding om ikke området skal bli helt ødelagt, sier Nord.

– Miljøkriminalitet

I mange tilsvarende tilfeller har Ruskenpatruljen vært «redningen».

– Etter det du forteller, er det her simplethen snakk om miljøkriminalitet, sier Ruskengeneral Jan Hauger.

– Vi skal selvfølgelig se på saken, sier Hauger.

– I den senere tid har vi jo stadig fått tips om slike forhold. Vi forsøker å finne frem til de som tar slike enkle løsninger, og i mange tilfeller er det useriøse håndverkere som påtar seg bortkjøring etter en jobb, men som ikke er villige til å betale de få hundrelappene for å levere på lovlig vis.

Reklame

United-legenden håper Solskjær henter Haaland til Old Trafford