En omkom og tre skadd i frontkollisjon ved Ålesund

Ålesund (NTB): En person omkom og tre ble skadd i en frontkollisjon mellom to personbiler på E136 i Brusdalen i Møre og Romsdal tirsdag ettermiddag.

27.08.13 19:23

De skadde ble brakt til sykehuset i Ålesund. Det dreier seg om en 55 år gammel mann, en 43 år gammel kvinne og en sju år gammel gutt.

Mannen er alvorlig skadd og har brudd i ryggen og i en fot. Han skal opereres. Skadene er ikke livstruende og situasjonen er stabil. Kvinnen er lettere skadd og er overflyttet til en medisinsk sengepost for observasjon.

Gutten har lette skader i brystet i form av blåmerker. Situasjonen hans er stabil og han er overflyttet til barnemedisinsk sengepost, får NTB opplyst ved Ålesund sjukehus.

Den skadde mannen og kvinnen satt i hver sin bil, og én av dem satt fastklemt etter kollisjonen. Den ene bilen ble liggende på taket etter det voldsomme sammenstøtet som skjedde i en 80-sone mellom Ålesund og Skodje.

Kriminalteknikere fra Ålesund politistasjon foretok åstedsgranskning på ulykkesstedet og ulykkesgruppa til Statens vegvesen ble varslet. Veien ble åpnet for normal trafikk i 18.30-tiden. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.