RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Én omkommet i tunnelbrann i Skaun

Foto: Google Maps
Sist oppdatert:
En person omkom i en frontkollisjon i Storsandtunnelen på E39 i Skaun i Sør-Trøndelag. Det begynte å brenne i et vogntog etter kollisjonen. Det er uvisst om flere er skadd.

Skaun (NTB/Nettavisen): Det skal være en personbil og et vogntog som har frontkollidert inne i tunnelen. Alle nødetatene er på stedet og røykdykkere fra brannvesenet holder på med søk og evakuering.

- Vi vet ikke akkurat nå om det er flere biler inne i tunnelen, men vi regner med det. Det er stor trafikk på strekningen og det er en lang tunnel, sier operasjonsleder Lars Melvold i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Er du på stedet? Tips oss! vaktsjef@nettavisen.no

3666279

Ifølge Adresseavisen er det en lastebil som har tatt fyr inne i den drøyt 3,5 kilometer lange tunnelen. Politiet fikk beskjed om ulykken klokken 12.14.

110-sentralen Sør-Trøndelag opplyser på Twitter klokken 13.25 at brannen er slukket.

- Det er en personbil som skal ha kollidert med et utenlandsregistrert vogntog inne i tunnelen. Vogntoget tok fyr etter kollisjonen og det er stor røykutvikling på stedet. Vi har fått bekreftet at en person er omkommet. Vi vet ennå ikke om det er andre mennesker som er skadd, sier Melvold.

Brannmannskaper fra både Orkanger og Skaun har rykket ut, opplyser 110-sentralen i Sør-Trøndelag.

Tunnelen er stengt, men det er mulig å kjøre fylkesvei 800 om Viggja, ifølge Vegtrafikksentralen.

Storsandtunnelen går mellom Engan og Storsanden og ble åpnet i 2005, ifølge Wikipedia. Den er 3.653 meter lang og er den lengste tunnelen på strekningen mellom Klett og Orkanger. (©NTB)

Mer fra Nettavisen:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere