Den andre personen er fløyet med luftambulanse til Kalnes sykehus med en mulig brukket ankel, opplyser Øst politidistrikt på Twitter.

Politiet fikk melding om arbeidsulykken i Svenskeveien klokken 16.27 mandag.

– Bygningen hvor raset gikk er sikret slik at nye uhell ikke skjer, sier operasjonsleder Ronny Samuelsen i Øst politidistrikt til NTB.

Politiet skriver på Twitter at det var to personer som var fastklemt etter ulykken. Til Smaalenenes Avis (Bak betalingsmur) forteller imidlertid Eirik Kynningsrud, daglig leder i Kynningsrud Nordic Crane, at de to ble truffet av taket, men ikke var fastklemt.

– Vi monterte et tak som vi hadde tatt ned i fjor. Seks personer jobbet med monteringen, tre av dem befant seg under taket. De begynte å høre at noe skjedde og den ene av de tre som jobbet under taket rakk å komme seg ut før det raste sammen, forklarer Eirik Kynningsrud, daglig leder i Kynningsrud Nordic Crane.

To personer ble altså truffet av taket, og ifølge politiet ble en av de to alvorlig skadet. Begge er sendt til sykehus.

– En person regnes som hardt skadd. Personen er sendt til Ullevål universitetssykehus i luftambulanse. Den andre mannen er sendt til Sykehuset Østfold på Kalnes med mulig beinbrudd, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Ronny Samuelsen til Smalenenes Avis.