*Nettavisen* Nyheter.

Én person er funnet med stikkskader på Grorud i Oslo

VOLD: En person har blitt påført stikkskader på Grorud i Oslo.

VOLD: En person har blitt påført stikkskader på Grorud i Oslo. Foto: Ørn Borgen (NTB scanpix)

En mann i 30-årene ble funnet utenfor en boligblokk i bydelen som ligger i Groruddalen.

04.12.19 17:54

- Vi er på stedet etter at en person er funnet med stikkskader i overkropp. Fornærmede er kjørt sykehus. Vi søker i området etter gjerningsperson/gjerningspersoner, skriver Oslo politidistrikt på Twitter.

Politiet ber også om tips fra vitner som kan ha vært i området.

- Vi henstiller publikum som har vært i området Bekkenstenveien på Grorud fra ca kl. 1500 om å ta kontakt med politiet dersom de kan ha sett noe til hendelsen, skriver de på Twitter.

- Det er en mann i 30-årene som er kjørt til sykehus. Han ble funnet bevisst utenfor en boligblokk med stikkskader i overkroppen. Fornærmede har en sprikende forklaring på hva som har skjedd, så vi skal avhøre fornærmede snart, sier operasjonsleder Line Skott i Oslo-politiet til Nettavisen.

Hun forteller videre at førsteprioritet er å få en oversikt over hendelsesforløpet.

- Vi har ikke et aktivt søk etter gjerningsperson eller gjerningspersoner. Vi har ett vitne, men personen så ikke hendelsen, vedkommende fant fornærmede og ringte til AMK, legger Skott til.

Like før klokken 18.00 bekrefter politiets innsatsleder Brian Skotnes til NTB at offeret er en 39 år gammel mann, og at vedkommende ikke er fra nærområdet på Grorud.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag