RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En person funnet omkommet etter lastebilulykke

Foto: Lars Jonas Pedersen (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
En person er bekreftet omkommet etter at en lastebil kjørte ut i sjøen ved Balestrand tidligere i dag.

Balestrand (NTB): Politiet fikk melding om ulykken klokken 11.50. Kjøretøyet har havnet i vannet ved Nessane i Balestrand.

- Bilen ligger under vann ti meter fra land, sa Espen Rysjedal, operatør ved 110-sentralen i Sogn og Fjordane, til Bergens Tidende.

Politiet opplyste tidligere i ettermiddag at de ikke var sikre på om det er folk i kjøretøyet, men at de jobbet ut fra at det var det.

Rundt klokken 15 kom beskjeden fra politiet om at en person hadde mistet livet etter at en lastebil kjørte i sjøen ved Nessane i Balestrand kommune.

- Vi kan bekrefte at dykkerne har funnet en person omkommet ombord i lastebilen, opplyser innsatsleder Geir Harkjerr til NRK.

Brannvesen, ambulanse og politi rykket ut til stedet, og klokken 12.45 var dykkere på plass for å undersøke om det var folk i lastebilen.

- Vi jobber med sikring av bilen for å få den til å ligge rolig. Vi vet ikke om det er folk i bilen, men det er grunn til å tro at det var folk i bilen, sa innsatsleder Geir Harkjerr i Sogn og Fjordane politidistrikt tidligere i dag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere