Én person kritisk skadet etter frontkollisjon i Vågå

En person er kritisk skadet og ble fløyet til Lillehammer sykehus i luftambulanse etter frontkollisjonen på rv 15 i Vågå.

En person er kritisk skadet og ble fløyet til Lillehammer sykehus i luftambulanse etter frontkollisjonen på rv 15 i Vågå. Foto: Bjørn Brandt (Gudbrandsdølen Dagningen)

Tre personer fra Ottadalen er skadd i en frontkollisjon mellom to biler på rv 15 ved avkjøringen til Randsverk (fv 51) i Vågå.

14.03.19 13:23

(Gudbrandsdølen Dagningen): Politiet meldte om ulykken klokka 10.48. To biler med til sammen tre personer i, kolliderte noen hundre meter vest for avkjøringen til Randsverk på riksveien. Det ble meldt om store materielle skader og at én person ble sittende fastklemt i den ene av bilene. De to andre ble fraktet til sykehus med lettere skader.

Kl 11.41 meldte politiet at den fastklemte personen er frigjort, og blir sendt til sykehus. Vedkommende er kritisk skadet.

De to andre er sendt til sykehus, og er sannsynligvis lettere skadet.

– De tre involverte er fra Ottadalen, og er i alderen fra slutten av 20-åra til begynnelsen av 60-åra, forteller operasjonsleder Dyre Antonsen ved Politiet i Innlandet.

Luftambulanse kom for å hente skadde etter en frontkollisjon på rv 15 i Vågå Foto: Bjørn Brandt (Gudbrandsdølen Dagningen)

Kl 12.05 melder politiet at vegen forblir stengt inntil ulykkesstedet er undersøkt og ryddet.

Ulykken skjedde noen hundre meter vest for avkjøringen til fv 51. Vegen ligger i skyggesiden, og asfalten er glatt på stedet, melder GDs reporter på stedet.

– Luftambulansen har akkurat landet, det jobbes med å frigjøre den fastklemte personen. Vegen er helt sperret inntil akuttarbeidet er gjort, så håper vi å få åpent for trafikk igjen, sier Antonsen kl 11.06.

Klokken 12.46: Ett felt på Rv 15 er nå åpent, og trafikken dirigeres forbi ulykkesstedet.

Les flere saker i Gudbrandsdølen Dagningen her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag