Lørdag ettermiddag ble to personer funnet knivstukket på Skøyen i Oslo, og en annen person er lettere skadd i voldshendelsen.

– En mann i 40-årene er siktet for grov kroppsskade, sier krimleder Jørn Espen Nilsen ved krimvakta i Oslo til VG.

Fem personer var involvert i hendelsen. I tillegg til de to mennene var det tre vitner, ifølge Nilsen.

Hendelsesforløpet er fortsatt ikke fullstendig kartlagt. Krimlederen sier både siktede og fornærmede etter planen skal avhøres søndag.

Les også: Funn av kvinne i fryser i Sverige: Har trolig vært død i åtte år

Barn til stede

Operasjonsleder Marita Aune opplyser til NTB lørdag ettermiddag at de fikk melding om slagsmål i en leilighet.

– Da vi kom til stedet, fant vi en person som var lettere skadd. Det var flere som hadde løpt fra stedet, og vi kom i kontakt med ytterligere en person ute som var knivstukket, sier Aune.

Innsatsleder på stedet, Svend Bjelland, opplyser til Avisa Oslo at det skal ha vært et barn til stede i leiligheten der en person ble knivstukket.

– Vi fikk melding klokken 15.56 om at det var slåssing i en leilighet på Skøyen. En person ble funnet skadd inne i leiligheten, og en person og et lite barn skal ha forlatt leiligheten. Etter kort tid får vi kontroll på denne personen og dette barnet, heldigvis. Da viser det seg at personen er stukket flere ganger med en skarp gjenstand, forteller han.

Personen som ble knivstukket er ivaretatt av helsevesenet.

Politiet rykket ut med mange patruljer til området og jobber med å finne ut hvilken relasjon det er mellom de involverte. De regner med at knivstikkingen skjedde innendørs.

– Vi vet ikke hva som var åstedet, men det er nærliggende å tro at det er i den leiligheten det er snakk om, sier Aune til avisen.

Politiet opplyste at de hadde kontroll på alle parter, men ikke på hvem som hadde gjort hva.

Les også: To gutter døde etter at bil kjørte av veien og havnet i vannet ved Moi

Ukjente relasjoner

Innsatsleder på stedet, Svend Bjelland, sa til NTB at de ikke ønsker å kommentere relasjonene mellom de involverte, og ønsker heller ikke å si noe om hvor mange som befant seg i leiligheten.

– Jeg ønsker ikke å si hvor det har skjedd, men vi har en formening om hvor åstedet er, og vi har kontroll på det stedet, sier han.

Senere på kvelden opplyste politiet at det var gjort kriminaltekniske undersøkelser av åstedet.