RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En rev etter golfkøller

Sist oppdatert:
Det var ikke nok å bare stjele golfballer og sko. Nå skal den griske reven ha golfkøllene også. Se unike bilder.

Om han planlegger en sensasjonell debut som golfspiller på neste klubbmesterskap i Fana Golfklubb, er vel heller tvilsomt, men reven Mikkel har iallefall snart et komplett golfsett i hiet sitt, skriver Bergensavisen.

Mislykket tyv
Den frekke balltyven er blitt behørig eksponert i media den siste måneden, etter at det ble kjent at reven rasker over banen på Fana Golfklubb, der han forsyner seg skamløst av golfballene i terrenget. Nå har den uvanlig tamme reven også gått løs på spillende golfere og gjort krav på en golfkølle.

Etter å ha fortært en mus tirsdag, kom den snikende Mikkel stadig nærmere Bjørn Espen Wik, Christian Magnussen og Roar Steen som intetanende spilte golf ved sjuende hull. Det var sekserjernet til Magnussen Mikkel mente han absolutt måtte ha. I flere minutter skal han ha forsøkt å knabbe køllen, blant annet ved å bite i det, ifølge BA. Tyveriforsøket var derimot mislykket.

- Satser på greencard
- Ja, nå er det vel like før Mikkel kan ta grønt kort. Han skulle ha rikelig med baller, han har sikret seg sko, og nå er han altså ute etter golfkøller. Det han mangler er en tralle og noen skikkelige golfklær til høstværet setter inn, sier en lattermild Bjørn Espen Wik til BA.

Han fanget den utrolig seansen på film med mobiltelefonen sin. Se de unike bildene her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere