Gå til sidens hovedinnhold

- En sjeldent grov voldtektssak

Den 17 år gamle gutten voldtok jevngammel venninne. Nå er han fengselsdømt i to år.

Det er Tønsbergs Blad som forteller den rystende historien om en grov voldtok på Gjennestad videregående skole i Stokke i Vestfold. Da jenta forklarte episoden i retten kom det fram at hun ble truet med kniv og brennmerket med et oppvarmet knivblad. I nærmere to timer utspilte episoden seg.

Gutten er nå dømt til fengsel i to år. Ett år av dommen er gjort ubetinget. Han er også pålagt å betale jenta 100.000 kroner i oppreisningserstatning, samt dekke faktiske utgifter på totalt 8 635 kroner. Prøvetiden på straffens betingede del er tre år. Dommen var enstemmig.

Sendte SMS under voldtekten
«Ikke kom inn her, og det mener jeg», skrev den 17 år gamle gutten til en av kameratene som hadde forlatt internatrommet hvor ugjerningen skjedde. Begge de sistnevnte var til stede i retten. De bekreftet at den tiltalte hadde slengt jenta ned på en seng og dratt hodet hennes bakover før han truet med en kniv.

Tiltalte innrømmet denne hendelsen og fortalte at det hendte rett før han sendte de to kameratene ut av rommet. 17 åringen nektet imidlertid straffskyld og mente det skjedde frivillig, skriver Tønsbergs Blad.

Reklame

Ny mobilavtale barberer prisene på abonnementet

Kommentarer til denne saken