RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En skadet i byggras i Kristiansand sentrum


BYGGRAS: Slik så det ut etter at deler av et bygg i Kristiansand sentrum raste sammen.
BYGGRAS: Slik så det ut etter at deler av et bygg i Kristiansand sentrum raste sammen. Foto: Tor Erik Schrøder (NTB Scanpix)
Sist oppdatert:
En kvinne er innlagt på sykehus etter at deler av et bygg raste sammen i Kristiansand.

Bygget i Tollbodgata i Kristiansand sentrum var under rehabilitering, da en sidevegg raste ut mot den tomme nabotomta. Ingen av arbeiderne på stedet ble skadd i hendelsen.

– Alle personer er gjort rede for. Vi venter på informasjon fra politiet om hva vi skal gjøre videre, sier Trond Busterud i brannvesenet til Fædrelandsvennen.

Kvinne kjørt til sykehus

EN SKADET: En kvinne er innlagt på sykehus etter at deler av en bygning raste sammen i Kristiansand sentrum, torsdag formiddag.

Politiet melder videre at det fortsatt raser noe fra bygget, og at en kvinne er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang. Kvinnen var i nærområdet da husveggen raste sammen.

– En ung kvinne falt ut da gulvet raste ut under henne i forbindelse med arbeidet som pågikk på nabotomta. Hun ble med ned og landet i ruinhaugen. Situasjonen er uavklart for henne, men hun var oppegående og ble kjørt til akuttmottaket, sier innsatsleder Vigleik Fidje i Agder politidistrikt.

Huset som sto på nabotomta til huset som mistet veggen, brant ned til grunnen i mars i fjor.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere