RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En solskinnsdag i helvete

Sist oppdatert:
Vi gir deg de beste tipsene for en mørk, mystisk og djevelsk bra dag.

(SIDE2):Visste du at vi har et sted som heter HELL i Norge? I Stjørdal kommune ligger stedet med det mørke navnet.

- Vi har ikke hatt noe økt pågang av besøkende på HELL sålangt, sier ordfører i Stjørdal kommune, Johan Arnt Elverum. Nå har det vært grått og trist vær en lang periode, men i dag skinner sola på HELL.

- Det er ikke mye som minner om dommedag her oppe. Det ser faktisk lysere ut enn noengang, sier ordføreren til Side2.

Det er altså 06.juni 2006 (06.06.06) i dag, og dette er dagen hvor mange tror Satan vil spre sin ondskap i verden. Selv om du ikke skjelver i buksene av det, er det allikevel en ypperlig dag å åpne øynene for hva som finnes der ute av mørk moro. Sjekk hva du kan se av blant annet film og musikk med djevelske referansepunkter.

Dette ser du:

«The Omen»

Horrorklassikeren «The Omen» er en film om et ektepar som får Satans sønn. Nå er også nyinnspillingen klar. Sjekk anmeldelsen her

«Djevelens Advokat»

«The Exorcist»

«Gudfaren» filmene

«Rosemary's Baby»

Hør på:

Dette er en merkedag for alle som elsker metall. Dra fram gamle metallskiver eller kjøp deg en ny en av band som for eksempel; Dimmu Borgir, Megadeth, Satyricon, Immortal eller Slayer

Vil du virkelig høre låter med mørke undertoner så hør på:

Iron Maiden - «The Number of the Beast»

«The Number of the Beast» henviser til fortellingen om dyrets nummer, 666, i Bibelen. Mange anklaget Iron Maiden for å være satanistiske på grunnlag av denne låten, men faktum er at teksten er anti-satanistisk.

Dio - «The Last in Line»

Amerikansk hardrock-band som har gitt ut 10 studioalbum fra 1983 til 2006.

The Doors: «This is the end»

«The End» finner du på gruppens debutalbum «The Doors». Sangen The End ble også brukt som åpningsmusikk i Vietnam-eposet Apocalypse Now. Det er suggererende, mørkt og de dommedagspregede tekstene passer ypperlig på en dag som denne.

Reis til:

Sverige

Ha-ha, det er Sveriges nasjonaldag i dag. Til helvete med Sverige!

Hell

Det finnes et sted i Norge som heter HELL. Det ligger i Nord Trøndelag, nærmere bestemt Stjørdal og Mona Grudt kommer derfra.

Barnslig moro:

Kjøp deg et «Wiji board» eller samle vennene dine til en kveld med god gammeldags spiritisme.

666 festival

Konsertstedet JohnDee i Oslo arrangerer i dag festivalen 666. Her kan du høre band som; Purified In Blood, Sahg og Keep Of Kalessin.

Ring til

En mobilbruker i oljerike Qatar betalte 10 millioner riyal eller godt og vel 17 millioner kroner for telefonnummeret 6666666

Djevelske fakta

Selve tallet 666 er ifølge Johannes åpenbaring i Det nye testamentet «dyrets tall», der dyret er en ond kraft som kontrolleres av djevelen.

Satanisme

Satanisme har eksistert like lenge som kristendommen. Satanismen er en religiøs, semi-religiøs eller en filosofisk bevegelse, der følgerene anerkjenner Satan som et aspekt ved menneskets natur.

Den mest kjente og betydningsfulle person innen satanismen i nyere tid er Anton Szandor La Vey, bedre kjent som «Den svarte pave». I 1966 grunnla han kirken «The first Church of Satan» i San Francisco. Denne kirken var den første sammenslutning innen satanismen som ble godkjent av staten på lik linje med andre kirker.

Opprinnelsen

For rundt regnet 2000 år siden dro Johannes til den greske øya Patmos. Da han kom tilbake skrev hanned det som er blitt Bibelens siste bok: Boken om endetiden, dommedagbasuner og selveste Antikrist, Dyret i Åpenbaringen.

Johannes Åpenbaring er den siste boken i Bibelens nye testamente. Ulikt andre deler av Bibelen, er denne boken som en beskrivelse av et langt og grusomt mareritt. Der evangeliene foreskriver tilgivelse, forsoning og elsk din fiende som Guds foretrukne strategi, er Åpenbaringen en lang og skremmende beskrivelse om hevn, slakt, blod og pinsler.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere