Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En tid for alt

Foto: (Reiser & ferie)
Sist oppdatert:
Mye spennende skjer i Reiser & ferie for tiden.

HTML EMBED

Det er en tid for alt. Reiser & ferie er inne i sin 15. årgang, og i snart åtte av årene har undertegnede stått ved roret. Det har vært en til tider turbulent tid, men aldri kjedelig. Stadig nye teknologiske nyvinninger har vært med og preget hverdagen vår. Vi er på Facebook, iPad og har egne nettsider. Vi samarbeider i tillegg tett med andre aktører for å nå ut til flest mulig, og for å imøtekomme ønsket om å oppleve oss på flere plattformer.
I dagens bladverden er det bare én ting som er konstant, og det er at alt hele tiden er i endring.
Samtidig er Reiser & ferie en liten organisasjon. Nylig var det eierskifte i bladforlaget, og vi har flyttet til nye lokaler. Ved et slikt veiskille kan det være på sin plass å vurdere sin egen stilling. Det har alle parter godt av.
Mitt hjerte ligger først og fremst i den utøvende journalistikken. Jeg er stolt av at Reiser & ferie har bidratt til å utvikle norsk reisejournalistikk i en positiv retning, i en tid hvor sjangeren er truet, og der reisereportasjene mer fremstår som garnityr for annonsørene enn som selvstendige, likeverdige artikler. Våre pilarer (Inspirasjon, Nytte, Innsikt) står fast også i fremtiden, redaksjonelle retningslinjer som på en god og konsistent måte har staket ut vår kurs.
Det er dog alltid rom for forbedring. I denne prosessen har jeg valgt å løsrive meg fra den daglige ledelsen, for å få mer frihet og større mulighet til å dyrke det som faller min journalistiske puls nærmest: Skrive og fotografere. Møte spennende mennesker i inn- og utland, besøke nye kulturer og land, og presentere alt dette for våre lesere.
Når du leser dette har dagens redaksjonssjef Ingvald Bergsagel overtatt den daglige ledelsen av magasinet, og da vet jeg at Reiser & ferie er i trygge hender. Ingvald har holdt sin bestemte og kyndige hånd over den daglige driften av Reiser & ferie i tre år nå, og vil fremover sette enda sterkere preg på bladet. Det er sunt, og en styrke for et blad som hele tiden må være i endring for å imøtekomme våre leseres stadig mer krevende ønsker og behov.
Med dette takker jeg for meg som ansvarlig redaktør i Reiser & ferie, men jeg fortsetter som redaktør og fast bidragsyter til bladet. Slik sett er det «business as usual». Samtidig er jeg trygg på at de organisatoriske endringene vil gi alle våre trofaste lesere et enda sprekere magasin.

ABONNER PÅ REISER & FERIE digitalt eller på papir

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!