*Nettavisen* Nyheter.

En utradisjonell far

Alenefaren John Leary (Danny DeVito) er ikke som andre fedre. Han presenterer skrekkfilmer på den lokale tv-stasjonen.

16.02.04 08:55

Hjemme sitter den eldste sønnen Jack (Robert J. Steinmiller jr) og passer lillebror. Det er ikke alltid like lett å vite hvem som er voksen.

Det er ikke det at John Leary er noen dårlig far, han er bare litt utradisjonell. Når det er Halloween, kler far og lillebror Dylan (Miko Hughes)seg ut, mens Jack blir hjemme for å dele ut godterier. Pappa John kommer triumferende hjem med sin fangst, mens Jack sukker og synes faren blir vel barnslig.

Mor er borte
John er deprimert, og har nesten nådd bunnen. Konen døde nylig i en ulykke, og han har fått sparken fra den ene tv-stasjonen etter den andre. Men selv om han er deprimert og drikker en del, er John en sympatisk mann.

Men konvensjonell - det er han ikke. Derfor kommer svigerforeldrene hans stadig på overraskelsesbesøk for å se hvordan ting står til i huset.

Mannen over gaten
Like over gaten bor den merkelige mannen Norman Strick (Gary Sinise). Han har ingen venner, og kan ikke fordra barna i gaten. En dag kommer han på døren til Jack med et lite hyggelig ærend. Han samler inn penger for valgkampen til en rasistisk partikandidat.

Når så John parodierer Norman på fjernsyn få dager etterpå, får det konsekvenser som ingen hadde forutsett.

På TV 2 lørdag 21. februar 2004 kl. 23.05.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.