Oslo: Rune Madsen var selv nominert til Årets navn i Groruddalen for sitt arbeid med GranittRock, men festivalgeneralen depper ikke over at Jan Bøhler stakk av med seieren.
Wow, det var kult! Jeg er mest glad for det! sier en blid Madsen når han får vite at Jan Bøhler har gitt 10.000 premiekroner til festivalen.
Årets navn i Groruddalen får 10.000 kroner å gi til et ideelt formål, og siden GranittRock er non-profitt festival, brukte ikke Bøhler lang tid på å bestemme seg.
Kanskje jeg skal gi pengene til GranittRock. Jeg tror jeg gjør det, siden de fikk den ekstra politiregningen, sier Bøhler med den store sjekken i hånda.

Hjelper oss

Rune Madsen må smile når han får høre at Bøhler brukte politiregningen som begrunnelse.
Jeg er helt enig i dette. Flere skulle tenkt på den måten, humrer Madsen, som synes det er helt topp å få hjelp til å dekke fjorårets underskudd.

Verdig vinner

Festival-lederen er ikke i tvil om at Jan Bøhler er en verdig vinner av Årets navn.
Jeg synes Bøhler har greid å få fram det positive i Groruddalen. Han jobber mye for å få hele Groruddalen opp å gå, sier Madsen.
Han ble kjent med Jan Bøhler for litt over ett år siden, da politikeren begynte arbeidet for å skaffe politisk støtte til festivalen.
Han er en utrolig person. Jeg må takke ham så mye. Jeg tror faktisk jeg sender ham en sms nå med en gang, sier Rune Madsen.