Gå til sidens hovedinnhold

En verdig vinner

Senterdirektør Hans Georg Helberg ved Alna senter kaller Jan Bøhler groruddøl på sin hals.

Oslo: Det er Alna senter som stiller med de 10.000 kronene som Årets navn i Groruddalen skal donere til et ideelt formål. Senterdirektør Helberg er fornøyd med Jan Bøhler som vinner.
Bøhler har virkelig fått satt satsing på Groruddalen på agendaen. Jeg synes det var veldig, veldig fint at nettopp han stakk av med seieren, som en gest for hans pågang, sier Helberg.
Hans Georg Helberg har selv fulgt med på Bøhlers engasjement og innsats i arbeidet med Groruddalssatsingen. Uavhengig av politiske hensyn er Helberg imponert over Ap-politikerens positive tanker for Groruddalen.
Groruddalen trenger absolutt en ildsjel iblandet patriotisme. Jan Bøhler brenner for Groruddalen, og det trenger vi. Han har et ekte engasjement, sier senterdirektøren.

Positivt tiltak

Hans Georg Helberg mener Lokalavisen Groruddalens kåring av Årets navn i Groruddalen er et positivt tiltak. Derfor ville han også være med som samarbeidspartner og dele ut 10.000 kroner til et ideelt formål via vinneren.
At pengene havnet hos Granitt-Rock er senterdirektøren tilfreds med. Helberg mener dette viser at Bøhler er en politiker som også er samlende for den yngre garde og klarer å få de unge med seg.
GranittRock er helt i tråd med personen som vant. Jeg håper festivalen kan bruke pengene som en start til å få inn flere penger, for det å arbeide for å finansiere årets arrangement krever en stor innsats, sier Hans Georg Helberg.
Han håper festivalen kan bruke midlene som en start på arbeidet med å få inn enda mer penger til årets festival.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler