RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Enda en med børsplaner

Sist oppdatert:
Det ser ut til at Oslo Børs vil få flere nykommere i løpet av den nærmeste tiden. Nå har har også Kongsberg Automotive meldt sin interesse for en børsnotering
iMarkedet har skrevet om børsplanene til en rekke norske selskaper den siste tiden. Blant disse er IT-selskapene Mamut og Opera.

Nå melder også Kongsberg Automotive at de er børsklare.

- Det er klart det er aktuelt å gå på børs. Det er et greit spor å følge med så god vekst som vi har både i topplinje og bunnlinje, sier styreformann Frode Strand Nielsen i Kongsberg Automotive til Finansavisen.

Kongsberg Automotive utviklinger og selger systemer for gir og setekomfort. I tillegg til dette produserer selskapet lastebilsystemer.

Selskapet hadde et driftsresultat før avskrivninger på 181 millioner kroner i fjor, mens resultat før skatt endte på 92 millioner kroner.

- Vi ligger an til å tjene en god del mer i år. Derfor vil vi gjøre ferdig 2004 før vi går på børs neste år, sier Strand Nielsen til avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere