Enda en pågripelse i politivoldsaken

Oslo (NTB): En mann ble tirsdag ettermiddag pågrepet og siktet etter at en politimann ble sparket og slått i Oslo sentrum natt til søndag.

22.05.12 23:05

Mannen skal ha vært i politiets søkelys, og tirsdag ettermiddag meldte han seg for politiet, skriver VG. Mannens forsvarer, advokat Øivind Sterri, ønsket ikke å kommentere saken tirsdag kveld.

Dermed er to menn pågrepet og siktet etter at en politimann ble angrepet i Oslo natt til søndag. En 26-åring ble pågrepet søndag morgen.

- Han vil bli fremstilt for varetektsfengsling onsdag, opplyser politioverbetjent Harald Bøhler, som leder etterforskningen, til NTB.

Det var ved 3-tiden natt til søndag at to sivilkledde politifolk, en mann og en kvinne, pågrep en person på utestedet Trafalgar i Hegdehaugsveien i Oslo. Mens de to pratet med den pågrepne, som var påsatt håndjern, dukket det opp en mann som angrep politimannen bakfra. Politimannen i 30-årene ble sparket og slått mens han lå på bakken. Han fikk alvorlige skader og ble påført fire beinbrudd i ansiktet.

- Det er sannsynlig med flere pågripelser. Det viktigste for oss nå er å få fram at vi trenger vitner for å få et så klart bilde som mulig av saken, sier Bøhler. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.