RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Enda flere pyramide-idioter

Sist oppdatert:
Bare måneder etter at T5PC-pyramiden gikk over ende, er en ny norsk nettverkspyramide i ferd med å falle sammen, WGI. Denne gangen er hele 220.000 norske idioter involvert
Les noe av det iMarkedet har kommentert rundt de såkalte nettverkspyramidene tidligere:

Søk blant T5PC-aksjonærene
Kommentar: Juksemaker pipelort...

Det er Dagbladet som i helgen har avslørt at det skal holdese et krisemøte i nettverkspyramiden WGI. Fem norske toppledere er innkalt til krisemøte med topplederen, australieren Gregory James Kennedy.

WGI skal angivelig ha 220.000 medlemmer i Norge. Selskapet driver gambling på internett, hvor medlemmene får provisjoner f
fra omsetningen til dem de verver.

På krisemøte blant WGI-toppene på tirsdag vil den videre skjebnen til nettverkspyramiden avgjøres. Kilder sier til Dagbladet at det nå snakkes om å opprette et helt nytt pyramideselskap og legge ned WGI. Dermed taper alle de 220.000 medlemmene pengene sine.

Hvis WGI blir lagt ned, vil det komme nok en stor pyramideskandale i Norge. For kort tid siden fikk konkursen i T5PC-pyramiden mye oppmerksomhet.

Spørsmålet er om ikke flere av nettverkspyramidene vil falle som korthus fremover, når tilliten fra medlemmene er tynnslitt. Dessuten er det langt vanskeligere å finne nye pyramide-idioter etter den siste runden med oppslag i mediene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere